100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CORONA Sedan 2.0 133PK
Bouwjaar 10-1993 - 09-1995

ABS sensoren TOYOTA CORONA Sedan (_T19_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZULEXUSDACIASMARTSUZUKI. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T19_) 2.0 past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T19_)

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.