WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CORONA Sedan 2.0 170PK
Bouwjaar 09-1995 - 09-1999

ABS sensoren TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) 2.0

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOPONTIACCHRYSLERLAND ROVER. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Elke TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.