WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CORONA Sedan 2.0 140PK
Bouwjaar 09-1995 - 09-1999

ABS sensoren TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) 2.0

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) komen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.