WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CROWN 3.0 4WD 256PK
Bouwjaar 09-2003 - 02-2008

ABS sensoren TOYOTA CROWN (CRS_, JZS_, GRS18_, UZS_) 3.0 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Zimmermann, Brembo, Bosch, Lucas, Jurid, TRW en Textar Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CROWN (CRS_, JZS_, GRS18_, UZS_) 3.0 4WD

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CROWN (CRS_, JZS_, GRS18_, UZS_) past. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLINCOLNJAGUAR. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.