WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CROWN 3.0 231PK
Bouwjaar 09-2004 - 02-2008

ABS sensoren TOYOTA CROWN (CRS_, JZS_, GRS18_, UZS_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CROWN (CRS_, JZS_, GRS18_, UZS_) 3.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Bendix, Pagid, Bosch, ATE, Brembo, Textar, ABS en Lucas Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLDVFORDLAND ROVERLADA.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CROWN (CRS_, JZS_, GRS18_, UZS_)

Je kunt bij ons betalen via overboeking, MisterCash, AfterPay en PayPal Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.