WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 3.0 D4d 109PK
Bouwjaar 09-2006 - heden

ABS sensoren TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis (KD_, LY_, _Y2_, _U3_, _U4_) 3.0 D4d

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Wij controleren altijd bij de TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis (KD_, LY_, _Y2_, _U3_, _U4_) 3.0 D4d dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEDAEWOOHYUNDAI. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis (KD_, LY_, _Y2_, _U3_, _U4_)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.