WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE II Bus 2.2 D 67PK
Bouwjaar 09-1979 - 10-1982

ABS sensoren TOYOTA HIACE II Bus (_H11, _H2_, _H3_, _H4_) 2.2 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA HIACE II Bus (_H11, _H2_, _H3_, _H4_) 2.2 D

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HIACE II Bus (_H11, _H2_, _H3_, _H4_) past. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.