WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX V Pick-up 2.4 D 75PK
Bouwjaar 10-1988 - 07-1997

ABS sensoren TOYOTA HILUX V Pick-up (_N_, KZN1_, VZN1_) 2.4 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX V Pick-up (_N_, KZN1_, VZN1_) 2.4 D past. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKDODGEFERRARI. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA HILUX V Pick-up (_N_, KZN1_, VZN1_)

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.