WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 145PK
Bouwjaar 08-1997 - 07-2005

ABS sensoren TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

APK-afkeur van ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZJAGUARJEEP. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?