WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 TD 90PK
Bouwjaar 08-1998 - 01-2002

ABS sensoren TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4 TD

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) past. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.