100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 3.0 D 88PK
Bouwjaar 11-1997 - 05-2005

ABS sensoren TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 3.0 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 3.0 D

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINILINCOLNPORSCHE. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.