WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.7 4WD 160PK
Bouwjaar 08-2005 - 05-2015

ABS sensoren TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 2.7 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 2.7 4WD

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) past. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUTOYOTALEXUSMAZDA. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?