WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 4.0 4WD 238PK
Bouwjaar 08-2005 - heden

ABS sensoren TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 4.0 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLINCOLNKIAOPEL. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 4.0 4WD. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_)

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.