WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.5 D V8 286PK
Bouwjaar 01-2008 - heden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.5 D V8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.5 D V8 komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.