WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8 288PK
Bouwjaar 01-2008 - heden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.7 V8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.7 V8

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) past. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.