WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 5.7 V8 381PK
Bouwjaar 08-2008 - heden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 5.7 V8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 5.7 V8

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Zimmermann, Rofren, Textar en Pagid Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.