100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER Hardtop 4.2 D 167PK
Bouwjaar 01-1990 - 08-2001

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER Hardtop (_J7_) 4.2 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA LAND CRUISER Hardtop (_J7_) 4.2 D

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA LAND CRUISER Hardtop (_J7_) komen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer.