WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PASEO Coupé 1.5 116PK
Bouwjaar 08-1995 - 06-1999

ABS sensoren TOYOTA PASEO Coupé (EL54_) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA PASEO Coupé (EL54_) 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA PASEO Coupé (EL54_)

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.