100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PREVIA 2.0 128PK
Bouwjaar 10-2000 - 08-2003

ABS sensoren TOYOTA PREVIA (_R3_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA PREVIA (_R3_) 2.0

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij controleren altijd bij de TOYOTA PREVIA (_R3_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTVW VOLKSWAGENFORD. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.