WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA SEQUOIA 4.6 314PK
Bouwjaar 01-2010 - 07-2012

ABS sensoren TOYOTA SEQUOIA (_K6_) 4.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA SEQUOIA (_K6_) 4.6

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA SEQUOIA (_K6_) past. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.