WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA SEQUOIA 5.7 4WD 381PK
Bouwjaar 11-2007 - heden

ABS sensoren TOYOTA SEQUOIA (_K6_) 5.7 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA SEQUOIA (_K6_) 5.7 4WD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENROVERDAFLAMBORGHINILOTUS. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA SEQUOIA (_K6_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.