100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET Stationwagen 1.3 60PK
Bouwjaar 09-1982 - 09-1984

ABS sensoren TOYOTA STARLET Stationwagen (KP6_) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA STARLET Stationwagen (KP6_) 1.3

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de TOYOTA STARLET Stationwagen (KP6_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIROVEROPEL. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, overboeking, PayPal en MisterCash De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.