WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA TERCEL Stationwagen 1.5 70PK
Bouwjaar 08-1982 - 12-1988

ABS sensoren TOYOTA TERCEL Stationwagen (AL2_) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA TERCEL Stationwagen (AL2_) 1.5

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA TERCEL Stationwagen (AL2_) komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.