WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.8 VVTi 132PK
Bouwjaar 11-2005 - 11-2010

ABS sensoren TOYOTA YARIS (_P9_) 1.8 VVTi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA YARIS (_P9_) 1.8 VVTi

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA YARIS (_P9_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.

APK-afkeur van ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.