ABS sensoren VAUXHALL

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Bekijk ook alle vauxhall abs sensoren op RemOnderdelen.nl