WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 2.0 115PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1991

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback (T85) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTKIAMAZDASUBARU. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback (T85) 2.0

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback (T85) past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.