WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk III 1.8 125PK
Bouwjaar 09-1994 - 08-1996

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk III (F) Cabriolet (T92) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk III (F) Cabriolet (T92) 1.8

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTOPELSAABHONDA. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk III (F) Cabriolet (T92), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.