WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk V 1.8 140PK
Bouwjaar 01-2004 - 05-2009

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk V (H) (A04) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL ASTRA Mk V (H) (A04) 1.8 past. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

APK-afkeur van ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL ASTRA Mk V (H) (A04). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHICADILLACCHRYSLERMG.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.