WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk V 1.6 179PK
Bouwjaar 10-2006 - 11-2010

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk V (H) Sport Hatch (A04) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk V (H) Sport Hatch (A04) 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk V (H) Sport Hatch (A04)

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.