WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk V 1.6 115PK
Bouwjaar 08-2004 - 03-2011

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk V (H) Stationwagen (A04) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk V (H) Stationwagen (A04) 1.6

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk V (H) Stationwagen (A04), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.