100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk V 2.0 170PK
Bouwjaar 02-2006 - 11-2010

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk V (H) TwinTop (A04) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk V (H) TwinTop (A04) 2.0

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke VAUXHALL ASTRA Mk V (H) TwinTop (A04) heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.