WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA 1.2 54PK
Bouwjaar 10-1979 - 08-1984

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA 1.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Je kunt bij ons betalen via PayPal, iDeal, AfterPay en MisterCash Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL ASTRA 1.2

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL ASTRA. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACGMCPLYMOUTHSMART. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.