100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRAVAN Mk V 1.7 CDTi 80PK
Bouwjaar 03-2005 - 07-2006

ABS sensoren VAUXHALL ASTRAVAN Mk V (H) (A04) 1.7 CDTi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL ASTRAVAN Mk V (H) (A04) 1.7 CDTi

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elke VAUXHALL ASTRAVAN Mk V (H) (A04) heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.