100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.0 110PK
Bouwjaar 09-1977 - 08-1986

ABS sensoren VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIPEUGEOTLDVFORD. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.0 past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.