WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk II 1.6 84PK
Bouwjaar 09-2001 - 10-2004

ABS sensoren VAUXHALL COMBO Mk II (C) Bestelwagen/Bus (F25) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL COMBO Mk II (C) Bestelwagen/Bus (F25) 1.6 komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL COMBO Mk II (C) Bestelwagen/Bus (F25)

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.