WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.7 DI 16V 65PK
Bouwjaar 09-2001 - 06-2004

ABS sensoren VAUXHALL COMBO TOUR Mk II (C) (F25) 1.7 DI 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II (C) (F25) 1.7 DI 16V komen.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II (C) (F25)

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIALINCOLNMAZDADACIARENAULT. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.