WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL FIRENZA Coupé 1.8 96PK
Bouwjaar 07-1972 - 08-1978

ABS sensoren VAUXHALL FIRENZA Coupé 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL FIRENZA Coupé 1.8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Rofren, ATE, Bendix, Pagid, TRW, Jurid en Textar Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL FIRENZA Coupé

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.