WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL FRONTERA Mk I 2.0 115PK
Bouwjaar 04-1995 - 08-1998

ABS sensoren VAUXHALL FRONTERA Mk I (A) (U92) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL FRONTERA Mk I (A) (U92) 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL FRONTERA Mk I (A) (U92)

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.