100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI II Bus 2.2 D 4WD 61PK
Bouwjaar 07-1990 - 08-1994

ABS sensoren VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.2 D 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.2 D 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL MIDI II Bus (MID)

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Gietijzer komt minder veel voor als component. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.