WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL RASCAL Bus 1.0 46PK
Bouwjaar 07-1986 - 08-1993

ABS sensoren VAUXHALL RASCAL Bus (RAS) 1.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL RASCAL Bus (RAS) 1.0 past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL RASCAL Bus (RAS)

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.