WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL RASCAL Pick-up 1.0 46PK
Bouwjaar 07-1986 - 08-1993

ABS sensoren VAUXHALL RASCAL Pick-up (RAS) 1.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL RASCAL Pick-up (RAS) 1.0

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL RASCAL Pick-up (RAS) komen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.