WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL SIGNUM 1.8 140PK
Bouwjaar 08-2005 - 05-2008

ABS sensoren VAUXHALL SIGNUM (Z03) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL SIGNUM (Z03) 1.8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL SIGNUM (Z03)

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL.