WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 2.5 CDTI 135PK
Bouwjaar 04-2003 - 07-2006

ABS sensoren VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) komen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.