100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.0 111PK
Bouwjaar 09-1988 - 12-1993

ABS sensoren VOLVO 240 Kombi (P245) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINICHEVROLETBMWGMC. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

APK-afkeur van ABS-sensor

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 240 Kombi (P245) 2.0. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 240 Kombi (P245), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.