WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.8 129PK
Bouwjaar 10-1981 - 09-1982

ABS sensoren VOLVO 240 Kombi (P245) 2.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 240 Kombi (P245) 2.8 past. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO 240 Kombi (P245)

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.