WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.6 93PK
Bouwjaar 09-1991 - 08-1993

ABS sensoren VOLVO 440 K (445) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELEXUSNISSANBMW.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 440 K (445) 1.6 past. Elke VOLVO 440 K (445) heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.