100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.7 78PK
Bouwjaar 09-1988 - 08-1992

ABS sensoren VOLVO 440 K (445) 1.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO 440 K (445) 1.7

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.