WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 960 2.0 111PK
Bouwjaar 09-1990 - 09-1993

ABS sensoren VOLVO 960 (964) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO 960 (964) 2.0

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAMITSUBISHILEXUSAUDIDACIA. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de VOLVO 960 (964) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.