WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C70 II Cabriolet 2.0 D 136PK
Bouwjaar 01-2008 - 10-2009

ABS sensoren VOLVO C70 II Cabriolet (542) 2.0 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO C70 II Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30419
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf chassis nr.: 107409
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
25,33
60,30
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO C70 II Cabriolet (542) 2.0 D

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, Lucas, ATE, Pagid, ABS, Bosch, TRW, Jurid, Brembo, Textar en Bendix De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij controleren altijd bij de VOLVO C70 II Cabriolet (542) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.