WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S40 II 2.0 D4 131PK
Bouwjaar 07-2005 - 12-2006

ABS sensoren VOLVO S40 II (544) 2.0 D4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO S40 II (544) 2.0 D4

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Elke VOLVO S40 II (544) heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENROVERLAND ROVERIVECO. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.